Frakt og retur

Levering:

Vi pakker og sender din ordre innen 1-3 virkedager, og alle pakkene blir sendt med postnord.

Vi tar en fast fraktpris på kr. 69 og alle ordre over kr. 799 har fri frakt.

Vi tar oss forbehold om å sende pakken din til postkassen hvis vi finner det hensiktsmessig (småvarer).

Retur:

Du har selvfølgelig alltid 14 dagers angrerett ved nettkjøp. Om du vil returnere varen, må du dekke fraktkostnaden selv. Vi har dessverre ikke muligheten til å dekke dette.

Vi setter pris på om du bruker sporing når du sender varer i retur. Sender du uten, så er det ditt eget ansvar hvis vi ikke mottar pakken.

Vi betaler ut pengene for returen innen 14 dager etter at vi har mottatt varene. Husk å pakke varene forsvarlig.

Feil/Mangler:

Dessverre kan det skje at varer kommer frem ødelagt. Om pakken er ødelagt, ta bilde av esken varen kom i og den ødelagte varen. Send oss bildene på epost til post@c54.no med forklaring på hva som er ødelagt, så tar vi kontakt.

Har vi rota det til og du har fått tilsendt en annen variant av varen eller en annen vare enn den du ønsket deg, så send oss bilde av varen du fikk. Vi skal ordne opp så fort vi kan, enten ved å sende ny vare, eller refundere kjøpsbeløpet.

Sporing:

Hvis du lurer på hvor varen blir av, at du ikke får hentemelding eller at pakken er blitt sendt feil, ta kontakt med oss på epost: post@c54.no. Vi tar kontakt med Postnord og finner ut av hva som har skjedd.

Uavhentet pakke:

Selv om du har ombestemt deg, må vi allikevell betale frakt om du ikke henter pakken din. Vi belaster derfor uavhentede pakker med kr. 69,-.
Ønsker du at vi skal sende pakken din på ny? Da blir det ny porto på kr. 69,-

 

Hente selv i Aksdal eller Imsland landhandel (Kvaløy)?

Da velger du enkelt “Hent i butikk” under fraktalternativer, så får du beskjed når varene er klare til henting.